Mistress Saha Tengu 8
Zie boeking mogelijkheden onderaan !

Ik ben Meesteres Sasha Tengu

🔞

Ervaren internationale Aziatische dominatrix, mijn praktijk is gebaseerd op discipline, autoriteit en zintuiglijke beperking.
 
Gespecialiseerd in Shibari, houd ik ook van mentale martelspellen (mindfucking), rollenspellen, impact of zelfs feminisering (sissyfication). Ik beschouw bondage als de eerste stap bij het monddood maken…
 
Sensueel maar bazig en directief, ik laat je reizen tussen plezier en hel, volgens mijn verlangens, vooral als het gaat om het onder controle krijgen van je orgasmes…
Als echte fan van latex, leer, vinyl en lingerie zijn fetisjisten welkom voor zintuiglijke spelletjes rond het materiaal, heerlijk onvergetelijk..
 
Veiligheid en communicatie zijn de aanwijzingen voor een ervaring die uw geest en/of lichaam zal markeren op zoek naar de zachtste tot de hardste overheersing… Maar altijd met wellust, elegantie en instemming.
 
Wat ik je aanbied is een verkenning binnen mijn universum, bestaande uit extreme frustratie, oerbezetenheid en training onder mijn welwillende maar niettemin zeer sadistische blik…
Ik zou een goed introductiebericht van u op prijs stellen met uw leeftijd, ervaring in BDSM, voorkeurspraktijken.
 
Houd er rekening mee dat er een aanbetaling vereist is om een afspraak vast te leggen. Na deze storting bied ik u een eerste ontmoeting per video of telefoon aan om uw persoonlijkheid en uw wensen te identificeren, om onze speeltijd altijd aan te passen aan mijn grenzen.
 
Laat me weten of de materialen voldoende zijn voor uw website.
Vriendelijke Groeten,
Mistress Sasha 
 
Wil jij een sessie boeken? Stuur mij dan een whatsapp berichtje of Bel of mail mij !

Mijn fotogallerij:

OPEN DOMA WHATSAPP
Bookings
BDSM SUITE FOR RENT PER HOUR
Hallo , Wilt u een SM kamer suite huren ?
Asterstraat 105, 2565 TT Den Haag
Email: domasmsuite@gmail.com
+31 6 51238294
Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m contact met u op !

Mostbet is deservedly considered the best online casino most bet in the world internet. This is evidenced by the numerous positive reviews. Offices of this bookmaker are located in many major cities around the world. Betting and withdrawing winnings has never been so easy.