Meesteres Alex Wide Banner 2 

Boek mij voor een sessie in Doma SM Suite  –  Den Haag

Zie beschikbare datums  !

vrijdag 7 en  donderdag 27 februari 2020

Reserveer rechtstreeks voor een sessie bij DOMA SM Suite via mijn contactgegevens !

Contactgegevens :

Website: www.meesteresalex.nl
Mailadres: meesteresalex@gmail.com
Telefoonnummer: 06-21456399
Twitter: Twitter.com/Mrs_Alex__

 

Ik ben Meesteres Alex,
Dat hele diepe duistere verlangen, dat diepe geheim wat je altijd al met je meedraagt. Dat wat je niemand ooit hebt toegegeven, misschien zelfs niet aan jezelf?
Dat verlangen zal ik vinden. Ik zal mijn vinger op die plek leggen, precies daar waar het de meeste pijn doet. Fysiek, mentaal, emotioneel. Ik zal je kwellen, in een hoek drukken, vastzetten en vernederen.  Alles wat er maar voor nodig is. Om jou ultieme pijn en daarmee ultieme bevrijding te laten ervaren.

Ik gesel je lichaam, omdat het van mij is. Leer je elk plekje te voelen en van elke streling te genieten. Ik kruip in je hoofd, onder je huid, trek alles in twijfel waar je in gelooft, breek je hele ego af. Stukje voor stukje, beetje bij beetje. Tot je gillend gek van me wordt en dan nog ga ik door. Net zo lang tot het eindelijk stil is. Eindelijk het stemmetje in je hoofd weg is en je je helemaal aan mij over kunt geven.

Zodat je alleen mijn zachte stem nog hoort.

Mijn vrouwelijke lichaam nog ziet.

Mijn zoete geur nog ruikt.

En mijn felle ogen nog tijden in je dromen verschijnen.

Een sessie bij mij is geen spel, het is een beleving.

Ik ken het menselijk lichaam goed, ik weet precies wat het effect is wat ik doe. Of dat nou met de hak van mijn laars, de slag van mijn zweep of het puntje van een veertje is, ik zal al je zintuigen doen zinderen, je het gevoel geven dat je nog nooit zo levend bent geweest. Op het geluid van mijn stem kan je je overgeven, voer ik je mee op de golven van mijn fantasie. Naar hoogtes waarvan je het bestaan slechts vermoedde, en naar dieptes waarvan je in je stoutste dromen nog niet dacht dat je ze zou bereiken.

Ik heb graag mensen waar ik mee op reis kan. Of je voor een enkele of meerder sessies komt, je bent bij mij meer dan welkom. Ook als je SM voor de eerste keer wilt ervaren, zal ik je met een onvergetelijke ervaring rijker weer laten vertrekken.  Maar wil je echt de hele diepte van mijn magie ervaren, kom dan vaker terug. Zodat we elke keer een laag dieper kunnen gaan, intenser kunnen zijn en echter kunnen spelen.

Zowel individuen als koppels zijn bij mij welkom. SM is zeer goed als relatietherapie en niets menselijks is mij vreemd. Ik ben een professional die met uiterste zorgvuldigheid jouw veiligheid en jouw grenzen bewaakt.