Meesteres Victoria X Wide Banner 2

Boek nu een sessie  met mij  bij Doma SM Suite – Den Haag 

Zie beschikbare datums  !

vrijdag 7 en  donderdag 27 februari 2020

Reserveer rechtstreeks voor een sessie bij DOMA SM Suite via mijn contactgegevens !

 

Contactgegevens :

Website:  www.meesteres-victoria.nl
Mailadres: info@meesteres-victoria.nl
Telefoonnummer: 06-21456399 
Twitter: Twitter.com/_MrsVictoria_

 

Ik ben Meesteres Victoria DeVil. Ik kan intens en overweldigend overkomen, maar ik ben bovenal sadistischer dan jouw heftigste fantasieën.

 

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met BDSM. Daarvoor was ik bezig met zoeken naar informatie, de interesse is er altijd geweest. Hoe meer ik vond, hoe meer ik wilde weten. Ik zal altijd mijn kennis blijven verbreden en verdiepen. Nieuwe onderwerpen bijt ik me in vast en laat niet los tot ik alles weet. 

 

Inmiddels heb ik een brede ervaring als professioneel Meesteres en geniet elke dag van mijn werk. Een leven zonder BDSM kan ik me niet meer voorstellen. Als Dominatrix ben ik wie ik wil zijn en geniet ik optimaal van het leven. Ik kan me immers bezig houden met dingen waar ik van geniet.

 

Ik kan eindeloos genieten van jouw gejammer gepiep en gesnik, het laat me alleen maar harder lachen. Ik geniet van het zien van de angst in je ogen, het horen van de trilling in je stem en het voelen van jou bevende lichaam.

 

Het maakt me niet uit of je nieuw bent of een ervaren slaaf. Ik wil je grenzen opzoeken zonder eroverheen te gaan. Ik wil je zien lijden. 

 

Enkele mogelijkheden:

Pijn & Lijfstraffen

Bondage & Shibari

Mind fucks & Mind games

CBT & /Ballbusting

Naalden en Nursing

Electro & Fire play

Wurging & Ademreductie

Nagels & Sensory play

Golden showers & Pervers spel

Anaal & Strap on

Aanbidding & Objectivicatie

Training & discipline & dienstbaarheid

Vernedering & Intimidatie

Soft SM  & Extreme tease and denial

En meer…

 

Naast het feit dat BDSM de grootste passie in mijn leven is, ben ik zeer vakkundig en mijn creativiteit kent geen grenzen. Ik hou ervan om mijn touwen te gebruiken om jou compleet hulpeloos aan het plafond te laten bungelen.

 

Ik vind het geweldig om één van mijn vele zorgvuldig uitgewerkte Mind-fucks uit te voeren of om jou te laten schreeuwen door een cane, een zweep of door één van mijn andere geliefde instrumenten te gebruiken.