Mistress Moriah

wie is meesteres moriah ho 1024x282 1

BOEK NU JE ULTIEME FEMDOM BELEVING BIJ MEESTERES MORIAH

Tien jaar ben ik weggeweest uit het commerciële circuit. Het afscheid van destijds, was geen afscheid van de BDSM, zeer zeker niet. In de afgelopen tien jaar heb ik mijzelf verder ontplooid als enthousiaste Femdom Meesteres, maar dan uitsluitend in privékring en (besloten) party’s.

Daarnaast ben ik Femdom blijven uitdragen. Op mijn sites BDSMforyou en Femdom-Lifestyle. Femdom is mijn leven, ik zou niet zonder kunnen. Femdom is geen hobby, wat je zo nu en dan even oppakt. Femdom is een lifestyle. In ieder geval Míjn lifestyle. En misschien ook wel die van jou…
Gemis & kriebels 

Na een kleine tien jaar begon het weer te kriebelen. Ik miste de workshops, ik miste de uitdaging van het spelen met onbekende subs, ik miste hun angstzweet, de overgave in hun ogen en het ontdekken van hun (in eerste instantie nog onbekende) energie. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga weer sessies geven, met meer Femdom energie dan ooit daarvoor!

Als jij wilt proeven van de ware Femdom door een ervaren Femdom Meesteres, dan zit je bij mij goed. Surf gerust naar mijn website en ontdek welke mogelijkheden er op jou liggen te wachten.

Ik kan je verzekeren dat de belevingen intens zijn en in geen verhouding staan, met wat je ooit hebt mee gemaakt. Ik kruip in je hoofd, ik kruip onder je huid en ik zal precies de juiste knoppen vinden. Bij mij ga je ervaren dat Femdom zoveel meer is dan een sexy outfit en een kinky zweep.
Balans in je leven

Als jij op zoek bent naar balans in je leven, de ultieme Femdombeleving wilt proeven en als jij het aandurft een ervaren Femdom Meesteres te dienen en je lichaam beschikbaar te stellen voor Haar vermaak… neem gerust contact met me op. Maar lees je vooraf goed in op de site, wat je kunt verwachten.
Ik geniet van jouw overgave, jouw lijden, jouw gekerm en gekreun. Het prikkelt mijn creativiteit, het geeft mij nieuwe energie en het kietelt mijn sadisme… Mijn dominantie is aangeboren, mijn sadisme liefdevol omarmd en mijn empathisch vermogen sterk ontwikkeld. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik heel goed kan aanvoelen wat je nodig hebt, waar je verlangens liggen en hoe ik je jezelf kan laten ontstijgen. Hoewel sommige dingen tijd nodig hebben en kans moeten krijgen om tot bloei te komen. Mijn zweep is immers geen toverstaf.

Prachtige locatie
Na het bekijken van diverse locaties, ben ik uiteindelijk (terug) beland in DOMA SM Suite, back to the roots. De ruimte ademt Femdom, nostalgie en er hangt een heerlijke inspirerende sfeer. Geen enkele andere ruimte in Nederland, kan aan deze ruimte tippen. DOMA SM Suite heeft niveau, klasse en ongekende mogelijkheden. En dat sluit naadloos aan bij mijn Femdombeleving.

Maak je borst maar nat, want IK BEN TERUG! (hoewel ik eigenlijk nooit écht weg ben geweest…)
Contactgegevens
Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt me dagelijks bellen tussen 11.00 en 21.00 uur:

Telefoonnummer: 

Bel altijd met nummerherkenning, want anonieme nummers worden door mij niet opgenomen. Appen, of sms’en heeft geen zin, want daar reageer ik niet op.
Ook kun je mij mailen op:

Mail: mrsmoriah@meesteresmoriah.nl

OPEN DOMA WHATSAPP
Bookings
BDSM SUITE FOR RENT PER HOUR
Hallo , Wilt u een SM kamer suite huren ?
Asterstraat 105, 2565 TT Den Haag
Email: domasmsuite@gmail.com
+31 6 51238294
Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m contact met u op !

Mostbet is deservedly considered the best online casino most bet in the world internet. This is evidenced by the numerous positive reviews. Offices of this bookmaker are located in many major cities around the world. Betting and withdrawing winnings has never been so easy.